Wil jij aan de slag met de AVG? En ben je benieuwd hoe je er het beste invulling aan kunt geven?

Het in-control-gesprek geeft jou een vliegende start

Wat haal je uit het gratis in-control-gesprek?

Binnen een half uur helder wat jouw volgende stap is in je reis op weg naar AVG compliance

In het gesprek bekijken we jouw reis op het pad van de AVG. En wordt het duidelijk wat je volgende stap is op weg naar een mooie invulling van de AVG in jouw bedrijf.

Waar sta je nu?

Je hebt als ondernemer of manager al een hele weg afgelegd. En nu ben je aangekomen op een punt waar je aan de slag wil met de AVG. Waar sta jij nu? En welke stappen zijn er nodig om dit project succesvol te laten zijn?

Wat heb je daarvoor nodig?

Als duidelijk is waar je naartoe wilt en welke stappen je daarvoor gaat nemen, wordt ook duidelijk waar je hulp voor gaat vragen. Wat kan en wil je zelf doen? En wat ga je uitbesteden, om sneller je doel te bereiken?

Hoe kan ik je helpen?

Je hebt nu duidelijk waar je staat. En je weet welke stappen je gaat nemen. Samen kunnen we bekijken hoe de stappen genomen gaan worden. En of ik daarin een rol kan spelen.

Hoe werkt dat, zo'n in-control gesprek?

Kies een tijd die bij jou past. Dat doe je in de knalgele agenda hieronder. Kan niet missen.

Als je afspraak is ingepland, ontvang je een mailtje waarin je afspraak bevestigd wordt. In deze e-mail staat ook de meetinglink. Handig, want we spreken elkaar online.

We ontmoeten elkaar online. Hiervoor hoef je niets te installeren, alleen maar te klikken op de link in je mail. Samen bespreken we waar je staat, welke kant je op wil en welke stappen je daarvoor gaat zetten. En we bespreken waarvoor je PrivacyHero in kunt zetten.

Na een klein half uur weet je waar je staat en welke stappen er gezet moeten worden. En we weten of ik je van dienst kan zijn. Als je dat interessant vindt dan maken we meteen de vervolgafspraken. Maar je kunt ook besluiten het liever zelf te doen, en dat is ook helemaal goed. Ik houd niet zo van pushen, dus dat ga ik ook niet doen. Je bent na ons gesprek in ieder geval een stukje verder op je AVG pad.

trap

Plan hier je gratis in-control-gesprek

En binnen 30 minuten weet je wat jouw volgende stappen zijn